Георги Тошев гостува на "Социален център Бургас"

Днес на потребителите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция  към Сдружение „ Социален център Бургас“  гостува журналиста и продуцент Георги Тошев. Потребителите на социалната услуга с огромен интерес слушаха разказите на госта за многобройните му пътешествия в повече от 100 държави, за различните изпитания, с които се е справял, за срещите с повече или по-малко известни личности, които е интервюирал.
Като че ли за един час сладкодумния ни посетител проведе едновременно урок по философия, география и етика в едно. Защото освен, че сподели подробности от пътуванията си, той умело представи и своето виждане за живота, за това, че трябва да се отнасяме с уважение към хората около нас, дори, когато не харесваме някого. Той ни внуши и своето виждане за това, колко е важно да се четат книги, да се движим сред природата и как това оказва благотворно влияние върху организма и цялото ни съществуване. Неусетно измина един час и накрая всички имахме чувството, че в тясното помещение на нашия център се е побрал целия свят!
Гостът ни подари своята книга за Катя Паскалева с автограф, а домакините на свой ред му дадоха като дар сувенири изработени от тях в часовете по трудотерапия.


Коментари

ПОПУЛЯРНО

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители

Среща с журналиста - пътешественик Георги Милков