Среща с победителката в "Hell's kitchen 2022" Валентина Вълкова

Днес потребителите на ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас" имаха възможност да се докоснат до две одухотворени и талантливи наши съгражданки. Едната-младата пианистка Светлина Бояджиева, която ги омагьоса с изпълненията си на произведения от Шопен и Рапсодия "Вардар" на Панчо Владигеров и, на която предстои концерт след седмица.

Другата-лъчезарната Валя, победителка  в последния сезон на Hell's kitchen! Всички присъстващи се убедиха, че Валя е непосредствена, пряма и усмихната. Тя огря като слънце още с влизането си в зала " Петя Дубарова" на Морското Казино, където се състоя срещата.

Обърна внимание на всеки присъстващ лично! В продължение на малко повече от час отговаря на различни въпроси. Някои от тях за пътя й към професионалната кухня. Други свързани с отношенията между хората,  а трети съвсем тясно свързани със специалността й. Като например, с какво е най-добре да се мариноват свинските пържоли преди печене и какъв десерт би ни препоръчала. 

За накрая останаха размяната на подаръци, от нейна страна лакомства за всички,  а от наша-сувенири от Центъра и "Шарена книга", както и многобройни снимки да спомен. Разделихме се с пожелания и надежда за нови срещи в бъдеще!



Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители