Златко Янков и Радостин Кишишев на гости на „Социален център“ Бургас

Хора с увреждания към Сдружение „Социален център Бургас“ се срещнаха с бургаските футболни легенди Златко Янков и Радостин Кишишев.
Идеята се зародила по време на спортна среща, когато се видели с двамата футболисти. В петък те гостуваха в Творческата работилница и им разказаха интересни случки от своята спортна кариера, онова, което ги е водило и стимулирало да станат легендарни футболисти. Това не е първата среща с футболни легенди, преди време на работилницата гостува и Димитър Димитров-Херо.
Срещата с Янков и Кишишев премина изключително приятно и вълнуващо. Представителите на „Златното поколение“ в българския футбол отговориха на многобройни въпроси от страна на присъстващите. Всеки от тях разказа за своя път в спорта, за най-интересните си преживявания по време на своята кариера, както и за заниманията си след нейния край. Златко Янков и Радостин Кишишев раздадоха автографи и се снимаха за спомен с всеки от присъстващите. От своя страна от Сдружение „Социален център Бургас“ им разказаха за своята дейност, за проблемите на хората с увреждания и подариха сувенири, изработени в Творческата работилница, каза ръководителят й.


Източник: Faragency.bg



Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители