Участие във Фестивал "Красиви, неоткрити надежди", Китен 2022

Последните дни на месец юни се оказаха наситени с  емоции за потребителите и екипа на Център за социална рехабилитация и интеграция към Сдружение "Социален център Бургас". Те бяха породени от участието във Фестивала "Красиви, неоткрити надежди" в гр. Китен. 

Всичко - от пътуването до настаняването в хотела, игрите на открито, присъствието сред публиката през първата фестивална вечер, представянето на сцената, отбелязването на Еньовден, беше запомнящо се.

Разбира се, най-вълнуващи бяха миговете на сцената и при обявяване на  наградите след това. Получихме  второ място в общото класиране и наградата на публиката, както и поредица от индивидуални награди и отличия за нашите потребители Ангел Стоев, Мария Крушкова, Дарина Цуцуманова, Жельо Желев.

Специален приз получи и нашият потребител  Димо Димитров, лично от именитата странджанска певица Златка Ставрева.

Изказваме благодарност на организаторите от Сдружение "Сияйна зора" - Шумен и лично на неговата  председателка г-жа Денка Стоянова. Пожелаваме им със същия ентусиазъм да продължават да създават нови възможности за изява за потребителите на различни социални услуги от цялата страна!

Благодарим и за всеотдайния труд на хореографа  Николай Парушев и  музикалния педагог Анка Янева, за старанието и търпението в процеса на подготовка за изявата!

Споделяме с вас още мигове от нашето фестивално лятно приключение!













Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители