11 години Сдружение "Социален център Бургас" и ново помещение

Днес е вълнуващ ден за всички нас от Сдружение "Социален център Бургас" ! Освен, че отбелязваме 11 години от създаването на организацията, днес откриваме и новото помещение, в което се премести предоставяната от нас социална услуга - Център за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ).

Новият ни адрес е в ж.к. "Братя Миладинови" бл. 117, вх. 10-11. 

Щастливи бяхме да посрещнем официалните гости на събитието – проф. Мария Нейкова-областен управител на област Бургас, г-н Димитър Николов- кмет на община Бургас, проф. Севдалина Турманова-председател на ОС-Бургас, г-жа Диана Саватева-зам. кмет на община Бургас, г-жа Мая Казанджиева- директор на Дирекция "Социални дейности и здравеопазване" при община Бургас.

Присъстваха представители на неправителствени организации за хора с увреждания и от наши партньорски организации, както и управители на други социални услуги от община Бургас. Сред гостите бяха и много потребители на Центъра, както и техни родители. 

Отец Симон от църквата "Св. Йоан Рилски Чудотворец" извърши тържествен водосвет. Заедно с него всички присъстващи се помолихме за здраве и благополучие на Центъра и всички, които го посещават и работят в него.

Кметът на общината поднесе приветствие, а след това всички разгледаха кабинетите обособени в Центъра. Последва почерпка за здраве, много снимки за спомен. Както се полага на новодомци, получихме и подаръци! 

Екипът на Центъра изказва благодарност на всички, които уважиха с присъствието си събитието! За нас беше изключително вълнуващо!

Пожелаваме на всички много здраве, спокойни и щастливи празници през декември!

Автор на снимките: Венелин Тодоров









Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители