Св. Валентин повод да развихрим въображението си

Св. Валентин повод да развихрим  въображението си

Макар и не чисто български празник, всяка година Денят на Св. Валентин става повод да развихрим  въображението си  и да поразсъждаваме над темата за  любовта.

Потребителите на ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас" започнаха деня с дискусия, по време на която всеки отговаряше на въпроса – "Какво е Любовта?" Прочетохме стихове,  поговорихме за различните измерения на това чувство. 

След това се  разделихме по групи. Попадналите в  "Музикален Валентин" прослушаха някои от най-известните любовни песни, проучиха и разказаха историята на създаването на  една от тях – "Адаптация"; участниците в "Информационен Валентин" припомниха как се е зародил празника, изработиха картички-валентинки и се погрижиха за украсата на Центъра; а за участниците в "Кулинарен Валентин" остана да  приготвят сладка почерпка с форма на сърце.  

Ето и някои от отговорите, които дадоха нашите потребители на въпроса – какво е за тях любовта? – Щастие и Свобода ... Приятелство ... Купон и песни ... Нещо, без което не можем ... Храна ... Внимание ...

Скъпи приятели, пожелаваме ви всичко това!










Коментари

ПОПУЛЯРНО

Фестивал „ИБЕРИЯ - СОЗОПОЛ 2024“

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Традиционната Великденска беседа в Сдружение „Социален център Бургас“