Св. Валентин повод да развихрим въображението си

Св. Валентин повод да развихрим  въображението си

Макар и не чисто български празник, всяка година Денят на Св. Валентин става повод да развихрим  въображението си  и да поразсъждаваме над темата за  любовта.

Потребителите на ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас" започнаха деня с дискусия, по време на която всеки отговаряше на въпроса – "Какво е Любовта?" Прочетохме стихове,  поговорихме за различните измерения на това чувство. 

След това се  разделихме по групи. Попадналите в  "Музикален Валентин" прослушаха някои от най-известните любовни песни, проучиха и разказаха историята на създаването на  една от тях – "Адаптация"; участниците в "Информационен Валентин" припомниха как се е зародил празника, изработиха картички-валентинки и се погрижиха за украсата на Центъра; а за участниците в "Кулинарен Валентин" остана да  приготвят сладка почерпка с форма на сърце.  

Ето и някои от отговорите, които дадоха нашите потребители на въпроса – какво е за тях любовта? – Щастие и Свобода ... Приятелство ... Купон и песни ... Нещо, без което не можем ... Храна ... Внимание ...

Скъпи приятели, пожелаваме ви всичко това!










Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители