Валя Вълкова в "Кухнята на Захарчето"

Валя Вълкова в "Кухнята на Захарчето"

Днес залата за трениране на умения  в ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас"  се превърна в "Кухнята на Захарчето"! Причината е гостуването в  Центъра на нашата съгражданка  Валя Вълкова - победител в предишния сезон на кулинарното шоу Hell's kitchen.

При предишното си идване  в Бургас,  тя обеща на потребителите на Центъра, че ще сготви заедно с тях  мусака. И удържа на обещанието си. 

До идването й нашите потребители подготвиха "заготовките", упражнявайки вече усвоени умения - да почистват, да нарежат, да измият нужните продукти. 

Валя сподели тънкости и показа своя начин за направа на традиционното  ястие. След това, докато то се  приготвяше във фурната отговори на многобройни въпроси, които присъстващите имаха към нея, някои от тях кулинарни, други свързани с отношенията в кухнята и в живота въобще. 

Приятен беше и завършека на срещата, с похапване на вкусната мусака, снимки, размяна на подаръци, много усмивки и добро настроение. Всички останаха очаровани от сърдечността на гостенката, която не пренебрегна нито един от присъстващите. Нейното приятелско отношение и сърдечност ни вдъхновиха да  заключим, че "Приятелството е най-вкусната храна за душата"!














Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Интересен и запомнящ се Ден на народните будители