Лазаровден в Дневен център за пълнолетни лица с тежки множествени увреждания

Лазаровден в Дневен център за пълнолетни лица с тежки множествени увреждания

Потребителите на ЦСРИ към Сдружение „Социален център Бургас“ днес гостуваха на  Дневен център за пълнолетни лица с тежки множествени увреждания-Бургас. Там те се включиха в празник посветен на Лазаровден. Пространството пред Центъра на домакините се изпълни с красиви лазарки и музиканти-гайдари от у-ще „Добри Чинтулов“.

След това потребителите и на двата Центъра се представиха с хороводни танци. Потребителите на ЦСРИ към „Социален център Бургас“ изиграха танц на основата на песента „Петко на Рада пръстен даде“, а Ангел рецитира стихотворението „Заточеници“ от П. Яворов.

Особено приятен беше факта, че в публиката присъстваха и  живущи в блока, където се намира Центъра.  

Участниците в събитието се зарадваха и на присъствието на заместник кмета по „Социални дейности“ г-н М. Ненов, който лично  ги поздрави! Песните и танците бяха последвани от вкусна почерпка. Но най-важно за всички беше възможността да бъдат заедно, да общуват и да изявят своите умения. 

Екипът на ЦСРИ-СДРУЖЕНИЕ „СОЦИАЛЕН ЦЕНТЪР БУРГАС“  пожелава на всички свои приятели светли и цветни предстоящи празници – Лазаровден и Цветница! Бъдете здрави,  добри и усмихнати!







Коментари

ПОПУЛЯРНО

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Тържество по случай "Международния ден на хората с увреждания"

Ева и Мария представиха чудната и поучителна история "Кай водното конче"