Едно вълнуващо пътуване до гр. Разград, фестивал "Пътеводител на доброто"

Едно вълнуващо пътуване до гр. Разлог, фестивал "Пътеводител на доброто"

Потребителите на ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас" посетиха крепостта Абритус край гр. Разград.  След това се запознаха и с едни от основните забележителности на града- Часовниковата кула, училището с над сто годишна история " Екзарх Йосиф" проектирано от австрийски архитект. Снимаха се за спомен пред паметника на майстор Манол и третата по големина джамия на Балканския полуостров. Представителите на Центъра бяха сред многобройните участници от социални услуги и организации от различни градове в страната под надслов " Пътеводител на доброто ".

Краят на този изпълнен с разнообразни емоции  уикенд, през който  екипът и  потребителите  и на ЦСРИ към Сдружение "Социален център Бургас" пътуваха до гр. Разград се оказа не по-малко вълнуващ! 

Току-що се бяхме прибрали в  Бургас, когато до нас достигна радостната вест за спечеленото от нашата организация  Първо място в надпреварата за представяне на ефективни социални модели на фестивала "ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ДОБРОТО"- гр. Разград!

Радваме се, че успяхме да представим по възможно най-добър начин една от разнообразните социални услуги в общността в община Бургас! За нас беше чест, че споделихме това необикновено преживяване с толкова други всеотдайни представители и на други социални услуги, вкл. от нашия град!

Благодаря на всички, които се включиха в презентацията Димо Димитров Николинка Ганева Мария Крушкова Надежда Андонова и всички останали потребители и екип на ЦСРИ!

Коментари

ПОПУЛЯРНО

Фестивал „ИБЕРИЯ - СОЗОПОЛ 2024“

Занятие по хлеботерапия проведоха потребителите на ЦСРИ

Традиционната Великденска беседа в Сдружение „Социален център Бургас“